Onze visie

Vanuit onze visie is geen klacht of aandoening identiek. Ieder mens gaat anders met een gezondheidsprobleem om, heeft hier eigen ideeën over en kan met zijn/haar gedrag het herstel bevorderen of belemmeren. Dit betekent dat u zelf actie kan ondernemen voor het verloop van uw herstel en zo zelf een doorslaggevende rol heeft bij uw revalidatie. Voor ons is het een uitdaging om samen met u uw klachten in beeld te brengen en te analyseren wat de invloed is van de houding, de werkomstandigheden, sportactiviteiten, mentale belasting, de verhouding tussen rust en inspanning en het beeld wat u heeft van uw klachten. Het haalbare behandeldoel en het daaruit voortkomende behandelplan is daardoor specifiek gericht op uw hulpvraag.

Het behandeldoel kan daardoor zeer divers zijn, variërend van pijnvrij functioneren tot een specifieke activiteit weer kunnen doen of sport en werkzaamheden hervatten. Dit is ook de reden dat wij een individuele benadering nastreven. Wij behandelen u en begeleiden u met persoonlijke adviezen en oefeningen, zodat uw doel zo goed en snel mogelijk wordt bereikt. U heeft dus zelf een actieve rol, onze passieve technieken zullen alleen voorwaardenscheppend gebruikt worden, met als doel om nadien actief aan de slag te kunnen. Daarnaast streven wij ernaar u inzicht te geven in uw functioneren in relatie tot uw klachten, zodat u in de toekomst uw klachten eerder herkent en adequaat kunt reageren.

Als fysiotherapeuten en als praktijk streven wij ernaar kwaliteit te leveren. Voor u als patient betekent dit dat wij geen wachtlijst hanteren, waardoor u snel kan worden ingepland. Wij begrijpen dat u graag snel geholpen wilt worden, dus als u contact opneemt voor een behandeling, wordt u binnen 5 werkdagen een afspraak aangeboden.

Heeft u voorkeur voor één van onze therapeuten dan kunt u dat aangeven en zullen wij indien mogelijk daar rekening mee houden. Doordat wij kiezen voor een halfuurplanning is er ruime tijd en aandacht voor uw hulpvraag en de behandeling. Elke behandeling begint met een evaluatie en zonodig wordt de behandeling aangepast.

De behandelingen zijn er op gericht in een zo kort mogelijke tijd een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Door samenwerking met collega’s buiten de praktijk kunnen wij u indien nodig, snel doorverwijzen.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 21.30
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 21.30
Donderdag 08.00 – 21.00
Vrijdag 08.00 – 17.00
Zaterdag 09.00 – 12.30
Zondag Gesloten