Welkom op de website van Fysio-Center Bax

Bewegen is niet vanzelfsprekend. Dat beseft u pas als u ergens last van krijgt, als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de specialist in beweging. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan bijvoorbeeld gezond bewegen, het terugdringen van ziekteverzuim en het voorkomen van blessures. Zo helpen wij u om uw lichaam zo goed mogelijk functionerend te houden. Uw lichaam verdient de beste behandeling.

Bij ons kunt u terecht voor:

- Fysiotherapie (de behandeling van klachten, het voorkomen van klachten en advies en voorlichting)

- Manuele therapie 

- Haptotherapie

- Medische fitness

Elke werkdag tussen 09.00 en 10.00 zijn wij direct telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak, het verkrijgen van advies en het stellen van vragen. Buiten dit uur kan het zijn dat we in verband met werkzaamheden de telefoon niet kunnen opnemen. Spreekt u dan het antwoordapparaat in, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug. 

Bij verhindering dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. Wij zijn anders genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen Dit houdt in dat u een factuur thuis ontvangt. Deze wordt dus niet gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Openingstijden

Maandag 08.00 – 21.30
Dinsdag 08.00 – 21.00
Woensdag 08.00 – 21.30
Donderdag 08.00 – 21.00
Vrijdag 08.00 – 17.00
Zaterdag 09.00 – 12.30
Zondag Gesloten